Onpa ollut jotenkin turha päivä. En ole saanut oikein mitään aikaan, olen vaan surffaillut netissä. Oikeitakin hommia ois ollu. Pakata pitäis, koska ollaan seuraavat pari yötä poissa kotoa. Tai siis on jotain perusjuttuja pakannu, mutta pitäis vielä miettiä onko kaikki mitä tarvii. Pakkaaminen on aina tollasta, varmistan miljoona kertaa että onhan kaikki. -.- Vaikka ei sellaisia asioita, mitä ei sais missään nimessä unohtaa, ole kovin paljoa. Avaimet tietty pitää olla, samoin lompakko. Kyllähän noilla aika pitkälle pärjääkin, koska jos on lompakko mukana, useimmat unohtuneet jutut voi sitten ostaa. E-pillerit on kans sellanen, mitä ei pidä unohtaa, tosin lompakossa on aina resepti mukana, joten kai niitäkin sais lisää jos unohtuis.

Pakkaamisen lisäks ois pitäny lukea. Okein, tulostelin kyllä matkalle mukaan koulupapereita, joten saan varmaan luettua jonkin verran. En kuitenkaan niin paljon kuin haluaisin, tuli nimittäin ongelma, jonka tajusin ihan liian myöhään. Tenttikirjan molemmat kappaleet on kirjastosta lainassa, joten oon lukenu sen kirjan elektronista versiota (onneks on sellanen). Sen saa ladattua netistä omalle koneelle maks kolmeks päiväks, ja aattelin että lataan sen viikonlopuksi mukaan. Tänään huomasin ongelman: vaikka se tiedosto ois omalla koneella, sen avaaminen vaatii nettiyhteyden, se jotenkin sitä kautta tarkistaa ettei oo aika menny yli. Ollaan sellaiseen korpeen menossa, ettei siellä mitään nettiä ole, joten en pysty lukemaan koneelta tenttiin. Lisäksi tuo tiedosto on sellainen, ettei sitä voi tulostaa (varmaan joku hakkerinero onnistuisi, mutta ei sellaista tässä lähellä ole) ja nettiversiostakin saa vaan kymmenen sivua ulos. Vähän vaikeaksi meni, mutta Print Screen -napilla ja pienellä Paintin käytöllä sain itselleni nelisenkymmentä sivua tuosta kirjasta mukaan. Jos saan ne luettua, niin sunnuntaina olen kirjassa sivulla 112/210. Tentti on keskiviikkona. Kirjasta ois ollu pikalainaversio, jonka oisinkin eilen lainannu, jos oisin tienny etten saa tuota tiedostoa ilman nettiä auki.

Jos nyt oisin oikein ahkera, saisin vielä puolisentoista tuntia luettua sitä kirjaa, joten voisin olla pidemmälläkin sunnuntaina. Tai voisin tulostaa kirjaa vielä pidemmälle, mutta en viitsis kiusata printteriä vaikka laasertulostin onkin. En mä tiedä kuinka paljon tollasella saa tulostettua ennen kuin jälki huononee. Toisaalta ei mulla nyt viikonloppuna ihan mielettömästi ylimääräistä aikaa ole.

Saa nähdä saanko luettua tarpeeksi ennen tenttiä. Ainahan mä sitä epäilen, ei sinänsä mitään uutta.. Jotenkin oon tällä kertaa asennoitunut liian kevyesti, kirja on helppolukuinen, joten se itsessään ei aiheuta stressiä. En ole vaan ajoissa tajunnut, kuinka vähän aikaa lukemiseen mulla oikeastaan on. Tiistaina ehdin koko päivän, mutta viimeinen päivä ennen tenttiä ei tunnetusti ole niitä parhaita lukupäiviä. Tosin suosituin se taitaa olla. :P

En ole viikkoon liikkunut juurikaan. Siis urheiluliikkunut. Pitäisi. Stressi on vaan ollu ylivoimasta tai sitten aikaa ei ole ollut tai en ole sitä järjestänyt. Jos en olisi tätäkin aamupäivää viettänyt netissä, olisin ehtinyt jo pakata valmiiksi asti ja liikkunutkin. Vaikka on suht hyvä olo, niin silti päässä pyörii kaikki mitä pitäis tehdä. Huoh. Onneks mulla on varaa sössiä ens viikon tentti, joskaan en sitä halua. Ehkä pakkaan loppuun ja sitten lueskelen. Siivotakin pitäis, kämppä on taas kaaos. Papereita, pyykkiä, postia ja tiskejä lojuu missä sattuu.

Milloinkohan elämä ois muutakin kuin velvollisuuksia?

 

//edit: Sen verran vielä tuohon edelliseen postaukseen ja muoti/lifestyleblogeihin liittyen: Tekisi mieli perustaa valokuvablogi. Tiedättehän niitä, missä ihmiset esittelee elämää, kotia ja tyyliä kauniilla kuvilla. On hienoja lähikuvia ylikalleista erikoiskahveista, kuvia kodeista jotka kelpais sisustuslehteen, huoliteltuja meikkejä, hyvää ruokaa.. Haluaisin perustaa sellaisen blogin, joka olis jotenkin noita todellisempi - siihen tulisi kuvia tiskivuorista, pölypalloista, opiskelijaruokalan safkoista, kylmenneistä maitokahveista pahvimukeissa, harjaamattomasta tukasta ja päivästä toiseen samoista vaatteista. Mutta en halua pitää blogia, jossa peitän osan minusta, en voisi olla kertomatta mielenterveysongelmista, ahdistuksesta ja muusta paskasta. Valokuvat kuitenkin paljastais kuka mä olen, ja sitä en halua. Haluan voida kertoa kaiken mitä on mielessä, siksi mun pitää olla kertomatta kuka olen. Haluaisin vaan niin näyttää, että on muunkinlaista elämää, kuin sitä täydellistä.