Hyvä päivä. Ajo meni kohtalaisen sujuvasti, kun vaan stressaus muiden tiellä olemisesta vähenisi, niin menis paremmin. Auto sammui vaan kahdessa risteyksessä, vaikka risteyksiä oli paljon, kun keskustassa ajeltiin. Tosin toisessa risteyksessä sammui kahdesti, kun ensimmäisestä stressaannuin ja unohdin ajatella.

Selailin äsken DeviantARTia, ja inspais taas tehdä jotain. Kello on kyllä jo liian paljon, ja väsyttää.. Hirveesti haluttais tehdä jotain, aiheesta ei tosin ole ideaa. Ehkä joku kollaasi, ei tarttis ku ettiä nättejä kuvia eikä niin miettiä, että mitä piirtää. Tai sitten mallista jotain. Puuväreillä ois kiva tehdä vaihteeksi, mutta se on niin hidasta. Tykkään enempi maalata, pinnat saa nopeammin täyteen ja väritkin on jotenkin täyteläisemmät. En oo koskaan tykänny hailakoista väreistä. Tarhassa piti syystä x maalata joku paperi sinisellä vesivärillä. En tykänny, ku tuli niin läpikuultavaa sinistä, joten käytin vähemmän vettä, koska sillai sai tummempaa. Tarhatäti sanoi, että pitää käyttää enempi vettä, muistan vieläkin kuinka se harmitti, koska en uskaltanut sanoa vastaan. Sitten piti maalata tyhmällä mitäänsanomattomalla sinisellä. Oisin halunnu syvää sinistä! Kaikkea sitä ihminen muistaa.

Ois asiaa, mutta en jaksa nyt pukea sitä sanoiksi. Ärsyttää muutama ihan yleinen asia, ja ne on sellasia mitkä pysyy, joten kirjoittelen kun jaksan. Surffailen vielä hetken ja luen Trendin <3 loppuun. Ostan joka kuukausi kaupasta Trendin. Voisi sen kai tilata, mutta on jotenkin ihanan luksusta ostaa kaupasta, ja silloin tuntee palkitsevansa itsensä ihan erilailla, kuin jos lehti vaan tulis postissa.

Mies on onnistunut sanomaan parikin tosi ilahduttavaa ja mukavaa juttua tässä lähiaikoina, mutta en niitä tarkemmin kirjoita tänne, koska haluan muillekin hehkuttaa ja pitää blogin anonymiteetin turvassa. Mutta ihana mies on! <3

Ja loppuun lyhyt vaalikommentti: pikkuisen pelottaa, ja vaikka sinipunaniska-hallitus ois hauska nimi, niin en odota innolla. No Persut sentään haluaa opintotuen indeksiin ja lapsilisät suhteutettuna vanhempien tuloihin. Jotain järkevää sentään. Itse äänestin Vihreitä. Ja tästä aiheesta ei tehdä mitään mega-keskustelua kommentteihin!