Ihan hyvä päivä tänään. Ainakin paljon parempi kuin eilen.

Eilen aamulla tosiaan siivoilua kiroilun lomassa ja illaksi töihin. Aikalailla samaa sähellystä sielläkin. Mokailin ihan kohtuullisesti.

Tänään on ollut ihan hyvä päivä. Olen pessyt petivaatteita ja käyttänyt peitot ulkona pakkasessa. Luin tenttiin ja nyt illalla tein pitsaa ja kääretorttua. Söin ihan liikaa, kenen tahansa mittakaavassa. Reilu puoli peltiä pitsaa puolitoista reilua palaa kääretorttua. Ja nyt tuli stoppi, jos enää yhtään ahdan ruokaa itseeni, niin ylös tulee.

Syöminen ei ahdista nyt niin paljon, lähinnä koska ajatukset on täynnä tota äitijuttua, ei ehdi ajatella (ihan hirveesti) ruokaa. Eilen kyllä laskeskelin vähän kaloreita, varmaan suht kulutuksen tuntumassa. Tänään varmaan erittäin yli, koska oli jotain seittemänsataa ennen pitsaa, kääretorttua ja limua.

No. Kai sen on pakko olla ok. Oksentamaan en nyt pääse, vaikka ylös tulisi varmaan kohtuullisen helposti. Mutta mies on kotona, enkä mä ehdi sen tupakan aikana. Ja kun on joku tuossa vieressä hymyilemässä ja pussailemassa, niin ei tunnu niin pahalle.

Joo. Ei mulla mitään oikeaa asiaa.