Mulla ei oikeestaan ole mitään asiaa, mutta luentoa on tylsä kuunnella - luennoitsijan suomi on hankalasti ymmärrettävää ja käsiala epäselvää. Lisäksi kurssimateriaali ei ole tullut vielä mailina, joten en voi sitäkään katsella.

En oikein tiedä mitä nyt kirjoittelisin. Edelliset kirjoitukset on ollut melko yleistä tasoa, joten jos jotain omia kuulumisia vaihteeksi.

Eilen söin ihan kunnolla, välittämättä kaloreista. Itseasiassa söin helvetin ison annoksen kaikkea uppopaistettua. Mozzarellatikkuja, ranskiksia, sipurenkaita.. Oli hyvää. :) Ja oli ihan mukavaa seuraa. Tänään otan hieman takaisin tuota eilistä syöpöttelyä - aamulla oli leivän päällä mansikoita rasvan sijaan ja eväinä mukana vähän lisää mansikoita, omenaa ja kaurahiutaleita. Saa nähdä toimiiko tuo sössö. :P En vieläkään osaa päättää mitä teen syömisen kanssa. Toisina päivinä syön ihan okei tai en mieti asiaa ja toisina taas yritän pitää kalorit alhaalla. Riippuu vähän päivän yleisfiiliksestä ja siitä mitä muuta on pohdittavana.

Tänään pitää jo palauttaa toi kirja, josta olen puhunut. Se kun on bestseller (syystä!), joten ei saa uusia lainaa. Kopioin siitä itselleni ajankohtaisimmat ja lähimmäksi osuneet jutut. Lueskelen niitä nyt uudestaan ja kirjoittelen jotain kommentteja niihin. Ihan hyvä käsitellä asiaa ja terapioida itseään tollai, mutta ens viikolla ois yks tentti. Ois ehkä vähän hyödyllisempää lukea sen kurssin materiaaleja.. Ainakin just nyt. Mutta oma pää on paljon mielenkiintoisempi!

Luennon jälkeen on vajaa kolme tuntia aikaa ennen kuin pitää lähteä terapiaan. Kai siinä ehtii miettiä sekä omaa päätä että tenttimatskua. Tuo kirjakin pitää kyllä ehtiä palauttaa. Yksi kurssikirjakin pitäis palauttaa ihan lähipäivinä. Siitä pitäis tehdä lukupäiväkirja ja mä en ole alkua pidemmällä. Vaihtoehdot on joko pitää kirja ja maksaa sitten sakot tai lukea kirjastossa sitä lukukappaletta, jota ei saa lainata. Ei vaan ole mun suosikkikirjastoja se, missä toi lukukappale on.

Hitto ku on vähän asiaa. Toisaalta se tarkoittaa, ettei mene erityisen paskasti. Jei. Mutta kun on kiva kirjoittaa.. Asiaa vaan pitäis kans olla.