Kerrankin olen saanut edes jotain tehtyä niin kuin olen aikonut. Sain sen lukupäiväkirjaa varten luettavan kirjan eilen loppuun, enää pitäisi viimeisestä 15 sivusta kirjoittaa jotain. Sitten ois vielä essee sille kurssille. Jos tänään ainakin sais kaivettua sitä varten artikkelit.

Paino on ehkä lähdössä alaspäin, se jumitti aika pitkään tuossa 60,5-61:n välissä, mutta maanantaina oli ihan vähän yli kuudenkympin. Tänään pikkuisen enempi, mutta jos kokonaisuudessaan sais vielä vähän alas, ni ois hienoo. Alle 23:n BMI tällä hetkellä tavoitteena, pari kiloa pois siis. Ja liikunnalla yritän. Joka päivä vähintään puoli tuntia ois tavoite, tosin viikonloppuisin on vähän hankalaa, ku mies on varannu telkkari, eli en pääse Wii Fitille välttämättä. Ja oma aikataulu joskus hankaloittaa.

Vähän meinaa ahdistaa koulujutut, mutta yritän pitää pois. En vieläkään tiedä mitä teen ton yhden kurssin suhteen, jonka lopettamista aiemmin pohdin. En voi ajatella sitä nyt, alkaa ahdistaa. Mä haluaisin pysyä tänään toimintakykyisenä kiitos.

Jotenkin turha postaus taas, mutta menköön.